Varázslat

Aki járt már nálam, vagy alaposabban elolvasgatta az írásaimat a bosziplaza honlapon, az tudja, hogy aki nálam varázslatot kér, annak saját magának kell elvégeznie a szertartásokat. Merthogy szerintem akkor hatásos igazán.

És persze most felmerülhet benned – kedves olvasóm – a kérdés, hogy ha a boszorkány “iskolában” leírt dolgok szükségesek a boszivá, azaz tudatos mágiahasználóvá váláshoz, akkor mire mehet a varázslatával egy átlagember?

Jogos a felvetés. 🙂

Az elsődleges válaszom természetesen az, hogy mindenképpen esélyesebb a megvalósulásra, mint ha más csinálna helyette egy szertartást. Kivéve azon kivételes esetet, ha mélységesen hisz az illető az által megbízott mágusban vagy boszorkányban, vagy amúgy is létre jött volna a kívánsága. Amikor valaki egy-két héten keresztül naponta végrehajtja az előírt szertartást, és egész napokon át igyekszik a kapott útmutatás szerint gondolkodni és érezni, bizonyítja isteni részének, hogy valóban vágyik a megvalósulásra, s így az többnyire létre is jön.

Másodsorban nem mindegy, hogy valaki boszi, azaz tudatos mágiahasználó akar lenni, vagy csak egy valamit akar létrehozni az életében, amihez szakértő útmutatást kap. Aki a bosziképző 4 állomását magáévá tette, már önállóan is képes elboldogulni. Ezért is nem írtam tovább. Szertartásokat, pontos gondolkodási és cselekvési terveket nem teszek közzé, mert hajlamosak lennétek csakis azzal foglalkozni, s úgy csak véletlenszerűen érnétek el sikereket. Tudom, sokak számára ez elég elkeserítő, vagy elvetendő válasz, hiszen kellemesebb egy egyszerű hókusz-pókuszt végrehajtani, mint dolgozni önmagunkon, de hát ez van.

Be Sociable, Share!
A bejegyzés közzétéve: 2009.12.16. @ 15:47. Kategória: Fontos tudnivalók, Varázslatok with tags , , , , . Valamennyi hozzászólás követhető az RSS 2.0 hírforráson keresztül. Hozzászólhatsz, vagy trackback a saját oldaladról.
4 hozzászólás
 1. Susi szerint:

  Itt találsz jó varázsigét is: http://varazslatfaktor.hu/

 2. Palombi petra szerint:

  heló! szükséges lenne nekem hogy varázsigéket tudjak szerezni mert egy házi feladathoz kell én 12 éves leszek szóval segítség kéne nekem…….MOST!!!! 😀

 3. amazon szerint:

  Szia Susi!
  Megcsináltam a szerelmikötést és teljesmértékig átgondoltam ,megfontoltam mit miért teszek.Hiszek benne ,hogy sikerülni fog csak idő kérdése.

 4. Elek Simon szerint:

  hello tudsz adni varázsigét a békákról patkányfejekről emberkoponyákkal teli üst mellett és az egészről egyet mert kéne vagy két mondat ha tudsz akkor minnél hamarabb lécci előre is köszi

Szólj hozzá