21.századi boszorkány

Varázslat készítés

Az elmúlt hét végén egy remek ajánlatot kapott tőlem a bosziplaza.hu weboldalamon minden hírlevél-olvasóm és az újonnan feliratkozók. Készítettem egy 9 részes minitanfolyamot, mely segít összeállítani és időzíteni a saját célodnak megfelelő varázslatot.

Miért éreztem úgy, hogy szükség van egy ilyen tanfolyamra?

Az a tapasztalatom, hogy sokan vágynak arra, hogy varázslattal oldják meg valamely problémájukat, és ez persze nem szokott sikerülni.

Ennek egyik oka, hogy a legtöbben valahol olvasott, “előre gyártott” varázslattal próbálkoznak. Pedig, mint ahogyan minden ember más, ugyanúgy  más gondolatok, szavak és cselekedetek szükségesek ahhoz, hogy egy bizonyos eredményt mágikus úton el tudjanak érni. A varázsszertartást személyre kell szabni! Természetesen vannak azonosságok, de nincs teljes egyformaság!

A másik ok, hogy a mágia nem egy problémákat kizáró eszköz! Igazából nem is értem, hogy miből gondolják oly sokan, hogy az. Végiggondolva a közkedvelt “mágiás filmeket”, mint a Bűbájos boszorkák, vagy a Harry Potter történetek, egyikben sem oldja meg a varázslat a főszereplők gondjait. A lányoknak dolgozniuk kell azért, hogy a mindennapi megélhetésüket biztosítsák, és Harry – de még Dumbledor sem -tudja megoldani mágiával, hogy ne fájjon a családtagjaik hiánya. Az élet, még a kitalált mágikus világban sem arról szól, hogy egy varázsigével mindent jóra fordítsunk.

A mágia, a varázslat arra való, hogy kitűzött célunkat megvalósítsuk a segítségével. Ez persze jelentheti azt is, hogy egy bizonyos probléma megoldását tűzzük ki célként, de mindig magán a CÉLON van a hangsúly! Azon, hogy mit akarunk, és nem azon, hogy mit nem akarunk! Csakis úgy tudunk eredményes mágikus szertartást végezni, ha annak pontosan meghatározható célja van. Ez tehát az első, és legfontosabb megtanulni való, a varázslatkészítésről!

A Varázslatkészítő minitanfolyamból a fentieken kívül megtudhatod azt is, hogyan időzítsd a mágikus szertartásodat, s mire lesz szükséged az oltárod felállításához. Valamint segítséget kapsz a saját, – személyedre és problémádra szabott – igézeted megírásához, s a szertartás összeállításához is.

Ha még nem vagy “profi”, garantálom, hogy érdemes végigcsinálnod a 9 leckét, mert sokat segíthet! Iratkozz fel – ha még nem tetted, – a bosziplaza.hu hírlevélre, hogy neked is elküldhessem ezt az ingyenes tanfolyamot!

Be Sociable, Share!

4 thoughts on “Varázslat készítés

    1. Hírlevélre való feliratkozási lehetőség csak a bosziplaza.com és a varazslatfaktor.hu oldalon van.
      Szeretettel fogadom jelentkezésedet akár mindkét helyen.
      Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük