21.századi boszorkány

A legnagyobb tévhit szerelmi kötés ügyben

 Az elmúlt sok-sok év alatt a szerelmi jóslatok és kötések specialistája lettem. Valamilyen oknál fogva, 99%-ban szerelmi bánattól szenvedők keresnek meg, hogy segítsek.

Szakítás után bizony sokan érzik úgy, hogy rajtuk már csak egy szerelmi kötés segíthet.

Nem vagyok nagy híve ennek a megoldásnak, mert a szerelmi kötés mindkét félre hat, és “csak” érzelmi szinten, ahogy azt már itt is leírtam:  https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes/ .

Az elvárás viszont a legtöbb esetben nem ez. Ezért is szoktam javasolni, hogy mielőtt egy ilyen nagy döntést meghoz valaki, nézzük meg egy jóslásban, hogy valóban ez-e a legjobb megoldás. A többségnél hatásosabb módszert kell bevetni, mint példul EZ.

De most beszéljünk inkább arról, hogy mi a legnagyobb tévhit szerelmi kötés ügyben?

Ahogy már említettem, a szerelmi kötés a szívet célozza meg, és ezzel a két emberben megerősíti a szerelem érzését. Ez minden esetben létrejön, ha végig csináljuk a varázslatot. DE…

Nagy tévedés azt hinni, hogy

mindenki velünk azonos módon cselekszik,

ha ugyanazt érzi.

Mint ahogyan a dühét sem ugyanúgy vezeti le az egyik ember, mint a másik, épp úgy a szerelem kifejezése is más és más.

Tehát, ha azt el is érjük egy szerelmi kötés által, hogy a kedvesünk újra érzi a szerelmet irántunk, ettől még a maga módján fog viselkedni, a saját tempójában és módszerével fog közeledni, vagy várja, hogy mi közeledjünk.

És ami a legfontosabb: ettől még nem fog “kevésbé hallgatni az anyjára“, vagy nem fog “leszokni az ivásról“, sőt, a házastársát, gyerekét sem biztos, hogy elhagyja azért, mert érzi a szerelmet irántunk.

Azaz, egy szerelmi kötés által a másikból nem lesz álmaid hercege vagy hercegnője, aki pont a neked megfelelő módon imád téged! Persze előfordulhat, de (sajnos) nem várható el, hogy így legyen!

__________________

Ha további fontos dolgokat akarsz megtudni a szerelemi kötéssel kapcsolatban, akkor ajánlom figyelmedbe ezeket az írásaimat:

https://bosziplaza.hu/kerdesek-szerelmi-kotes-kapcsan/

https://bosziplaza.hu/fekete-magia-szerelmi-kotes/

https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes-ingyen/

https://bosziplaza.hu/szerelem-kotes-2/

https://bosziplaza.hu/megkotnem-a-szerelmemet/

https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes-hatekonysaga/

https://bosziplaza.hu/szerelmi-kotes-kontra-szerelmi-magia/

https://bosziplaza.hu/szerelem-kotes/

 

 

Be Sociable, Share!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük